QUADRANT 2200/2100

Lisy QUADRANT 1200 začali už v roku 1987 výrobu balíkov s rozmermi 120 x 70 cm. Lisom Quadrant 2200 vytvoril CLAAS následne úplne novú koncepciu lisov vyznačujúci sa vynikajúcim výkonom a osvedčenú spoľahlivosťou. Na druhú stranu, do oblastí s malými výmerami je vhodný lis QUADRANT 2100 s rozmermi lisovacej komory 80 x 70 cm.

So zberným ústrojenstvom o šírke 2,10 m a systémom plnenia POWER FEEDING SYSTEM je QUADRANT 2200 dokonale vybavený na zber i tých najširších riadkov pri vysokej pracovnej rýchlosti. Energetická, chutná senáž s optimálnou fermentaciou kyselinou mliečnou je základným predpokladom pre vysokú dojivosť v stajni. K tomu potrebujete tri veci: krátku siláž, vysoký lisovací tlak a vylúčenie kyslíka. CLAAS ROTO CUT umožňuje dĺžku rezanky 45 mm vo vynikajú kvalite.

Bez nutnosti opúšťať kabínu ste informovaní o priebehu lisovania a nastavenie jednotlivých parametrov sa dohráva v rovnakom scenári. CLAAS MEDIUM TERMINAL – s týmto terminálom máte vždy prehľad nad: lisovací tlak, integrované denné a celkové počítadlo balíkov, informácie o chybách a preťaženia lisu. Navyše môže byť lis vybavený senzorom vlhkosti, vyhadzovačom balíkov a kontrolou odloženie balíka.

CLAAS COMMUNICATOR
Prehľadné rozvrhnutie jednotlivých symbolov funkcií a veľká obrazovka Vás vždy budú dokonale informovať a pomôžu Vám nastaviť jednotlivé parametre podľa Vašich požiadaviek. CLAAS COMMUNICATOR ukladá dáta až pre 20 zákaziek a pri každej z nich si pamätá:počet balíkov, spotrebovaný motúz, percenta balíkov so zapnutým rezacím ústrojenstvom, priemernú dĺžku balíka.

Technické údaje

quadrant2200-2100_36 quadrant2200-2100_35